ITU – ITSETUNTO, TURVALLISUUS, UUDISTUMINEN

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry on vuonna 1984 perustettu psyykkisesti sairastuneiden potilasyhdistys, jossa kaikki toiminta perustuu kokemusasiantuntijuuteen ja vertaistukeen.

Yhdistyksen sydän on Kohtaamispaikka, joka on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Kohtaamispaikassa voi nauttia lounaasta, kahvista tai toisten ihmisten seurasta. Kohtaamispaikassa voi myös lukea lehtiä ja pelata pelejä.

Toiminta-ajatuksemme on lisätä suvaitsevaisuutta psyykkisesti sairastuneita ihmisiä kohtaan. Tarjoamme psyykkisesti sairastuneille ihmisille mahdollisuuden osallistua, käyttää ja kehittää omaa osaamistaan.

Näitä sivuja selaamalla saat hyvän kuvan yhdistyksestämme, mutta olet tervetullut paikan päälle tutustumaan. Ottamalla yhteyttä etukäteen varmistat, että toimintaamme esittelee vertaistukihenkilö.

Ilmoittamalla ITUJA-lehdessä tuet konkreettisesti yhdistyksemme ohjattua vapaa-ajan toimintaa ja kannustat meitä tärkeässä työssämme.

Otamme myös mielellämme vastaan tutustujaryhmiä ja vierailijoita. Vierailuista ja tutustumiskäynneistä voitte sopia etukäteen ottamalla yhteyttä yhdistyksen toimistoon p. 044 702 3010 tovi@itu.fi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Skip to content