ITUsta asiaa -podcastit

ITUsta asiaa podcast -sarja täydentyy syksyn mittaan eri aiheilla.
Voit kuunnella tuoreimman podcastin tästä.

Ohjelmassa ITU ry:n Toiveikkaat-vertaistukiryhmän vertaisohjaajat Eija ja Mari keskustelevat vertaistuen merkityksestä mielenterveyskuntoutujille. 

Muista myös edelliset jaksot:

Elämän ääniraita -jaksossa harrastajamuusikot Iiro ja Jarmo keskustelevat toimittajan kera musiikkiharrastuksesta osana arkea.

<iframe src=”https://anchor.fm/itusta-asiaa/embed/episodes/Elmn-niraita-Musiikki-osana-arkea-el8rue/a-a3j73sn” height=”102px” width=”400px” frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe>

Kokemuksen rintaäänellä -sarjan toisessa jaksossa Minka ja Hannu pohtivat tarinallisuuden roolia ja merkitystä kokemusasiantuntijan työssä

Toinen podcast kertoo tanssikummeista. Tanssikummit ovat Läntisen aluekeskuksen hyvinvointipalvelu, joka on nyt itulaisten käytössä kahtena päivänä viikossa.
Mitä on tanssikummitoiminta?
Voit kuunnella podcastin tästä.

Ensimmäinen podcast kertoo kokemusasiantuntijuudesta. Sarja Kokemuksen rintaäänellä uusi jakso ilmestyy kerran kuukaudessa.

Huom! Kaikki ohjelmat löytyvät myös muun muassa Anchor -sivustolta ja Spotifysta. Saat Anchor -sivuston auki klikkaamalla kuuntelulinkin oikeassa yläkulmassa olevaa Anchor-ikonia. Kuuntelu on maksutonta.