EEVAN EVÄÄT

Alkamassa on aktiivinen kevät. Vanhat kujeet jatkuvat ja uusiakin viritellään. Uusia ryhmiä on luvassa kaksi: Hyvän mielen sanat –sanataideryhmä kokoontuu seitsemän kertaa kevään aikana ja hyvän mielen kuvat –kuvailmaisuryhmä kokoontuu neljä kertaa kevään aikana.

Henkisen hyvinvoinnin viikon (viikko 17, 23. – 27.4.) teemaksi ITU on ottanut ”Hyvää mieltä vapaaehtoistyöstä ja vertaistuesta”. Kaikenlaisen muun kivan lisäksi teemme viikolla myös retken Espon mielenterveysyhdistys EMY:yn.

Vanhaan tuttuun tapaan on luvassa yhteislaulua, kädentaitopajoja, liikuntaa ja vertaistukiryhmiä. Jokaiselle viikonpäivälle löytyy tekemistä – kannattaa tulla mukaan! Vanhasta kokemuksesta tiedän, että kevät menee nopeasti. Jonakin aamuna sitä herää räystäiden tippumiseen ja lisääntyneeseen valoon.

Kesän avaa jäsenristeily perjantaina 1.6. ja vanhaan tuttuun tapaan jatkamme kesäpäivien viettoa Ruissalon Metsärannassa keskiviikkoisin. Viime kesänä saimme useampana kertana kesävieraita muista mielenterveysyhdistyksistä ja mm. Turun Kylätalosta – toivottavasti vieraita riittää ensi kesänäkin! Oli mukavaa tavata uusia ihmisiä ja vanhoja tuttuja matkojen takaa.

Kesän päättää Turku MAD Pride, jonka järjestelyihin olemme saamassa mukaan entistä laajemman yhteistyöverkoston. Elokuun viidentenätoista teemme jälleen yhdessä hullunhauskan piknikin Rettiginrinteeseen.

t. Eeva

Skip to content