PUHEENJOHTAJALTA: KESÄTUULIA

Tätä kirjoittaessani olen jo ehtinyt nauttia ensimmäisten kevätpäivien lämmöstä. Se on vielä petollista: maa on kylmä ja viima tunkeutuu vaatteiden alle, mutta esimakua tulevasta kesästä tämä kiistatta on, Aurajokikin virtaa jo vapaana.

Ihan pian pääsemme jälleen nauttimaan kesäpäivistä Metsärannassa. Viime kesänä saimme Metsärantaan myös vieraita muista mielenterveysyhdistyksistä, toivottavasti vieraita riittää tänäkin kesänä. Oli mukava tavata vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin mölkyn ja grillaamisen merkeissä.

Omalle kuntoutumiselleni liikunta on ollut tärkeä asia ja kesän tullen mahdollisuudet liikkumiseen lisääntyvät. Liikkuminen luonnossa on moninkertaisesti tehokkaampaa. Älä vietä kesääsi yksin, nauti hyvästä seurasta!

Metsärannan lisäksi tarjolla on matka Visbyhyn ja tietysti perinteinen jäsenristeily kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Vepsään lähdemme heinäkuun alussa. Selaa tämä ITUJA-lehti tarkkaan ja löydät paljon kiinnostavaa tietoa ohjelmastamme.

Kesän huipennus on tietysti Turku MAD Pride elokuun 15. päivänä. Jos et ehdi järjestelytalkoisiin niin tule kanssamme hulluihin juhliin.

Alkuvuosi on mennyt hujauksessa – tähän menessä olemme jo ehtineet kokea yhtä ja toista ikimuistoista ja edessä on vielä vaikka mitä!

ITUssa sattuu ja tapahtuu – myönteisessä mielessä. Jos toimintamme ei ole sinulle entuudestaan tuttua, niin Kohtaamispaikassa on ITUinfo parittomien viikkojen keskiviikkoisin kello 14. Tarjoamme sinulle kupin kahvia ja kerromme lisää toiminnastamme. Tervetuloa mukaan!

t. Vellu

Skip to content