TERVEISET PUHEENJOHTAJALTA

Vuosi lähestyy loppuaan ja ensi vuoden suunnittelu on jo pitkällä. Kevätkaudelle 2017 on tiedossa monenlaista mukavaa. Tässä lehdessä on myös tietoa joulun ajan ohjelmasta ja aukioloajoista. Kannattaa siis lukea lehti huolella ja säilyttää joulun yli.

Vuoden alussa otettiin käyttöön kävijälaskurit sekä Kohtaamispaikassa että ryh-
mähuoneissa Tuumassa ja Tiimassa. Kävijämäärät ovat aika vaikuttavat: ruokai-
lijoita käy Kohtaamispaikassa 25-30 päivittäin ja lisäksi muita kävijöitä noin 20 päivässä. Jokainen, joka on osallistunut yhteisten lounaiden ja kahvihetkien val-
misteluun päivätoiminnassa, on ansainnut ison kiitoksen! Ryhmissä kävijöitä on noin 100 viikossa, joten myös ryhmien vetäjille tästä sydämellinen kiitos. On hienoa olla itulainen.

Vuodenvaihde on lyhyiden päivänvalon pilkahdusten ja kynttilänvalon aikaa. Ikäänkuin luonto tarjoaisi meille nyt mahdollisuuden lepoon ja voimien keräämiseen ennen valon määrän lisääntymistä ja kevään tuloa. Nautitaan siis kaikki ansaitusta levosta, mieluiten läheisten ja ystävien seurassa.

Kohtaamispaikassa on tarjolla riisipuuroa jouluaattona perinteiseen tapaan, voimme siis aloittaa joulun pyhien vieton yhdessä joulurauhan julistuksen jälkeen.

Ituterveisin, puheenjohtaja Vellu

Skip to content