VELLUN TERVEISET: 56 kertaa kiitos

Viime vuonna ITUssa käytiin yhteensä 14.022 kertaa ja lähes puolet kävijöistä nautti käydessään lounaan, sillä lounaita syötiin 6.774. Kohtaamispaikka oli auki vuoden jokaisena päivänä ja ryhmiäkin kokoontui vuoden aikana 344 kertaa, eli lähes vuoden jokaisena päivänä.

Pieneksi yhdistykseksi toimintamme on hämmästyttävän laajaa. Tämän ovat saaneet aikaan ne 56 ahkeraa vapaaehtoista, jotka valmistavat lounaita, emännöivät ja isännöivät kahvilaa, huoltavat tiloja, ottavat vastaan asiointipiste Tovissa ja toimivat ryhmien vertaisohjaajina.

Viime vuoden aikana ITUssa toimi vapaaehtoisena yhteensä 56 eri henkilöä, heistä miehiä oli 31 ja naisia 25. Vapaaehtoisten keski-ikä oli 44,8 vuotta. Vapaaehtoiset tekivät työtä noin 164 tuntia joka viikko – eli neljä henkilötyövuotta! Se on paljon.

Vapaaehtoisten joulujuhlaa vietettiin Ravintola Epitihiassa ja siellä kysyttiin, mitä he kokevat saaneensa vastineeksi työstään. ”Vapaaehtoistyö tuo virkistystä arkeen” oli aika yksimielinen vastaus. Myös hyvä porukka, huumori ja iloinen mieli mainittiin vastauksissa usein.

ITUun on aina kiva tulla. Sekin mainittiin ja siihen mielipiteeseen on helppo yhtyä. Kiitos siis kaikille teille, jotka olette tehneet ITUsta paikan, jonne tulee joka kerta yhteä mielellään ja jossa arkilounaan nauttiminen on juhlaa.

Vellu

Skip to content